Geplaatst op 29 september 2021

Wat zijn de kosten van een nieuwe tuinaanleg?

FAQ

Een veelgestelde vraag bij het aanleggen van een nieuwe tuin is: “Wat zijn de kosten van een nieuwe tuinaanleg?”. Veel mensen hebben in eerste instantie geen idee welke kosten er allemaal komen kijken bij de aanleg van een tuin.

De kosten van een tuinaanleg zijn afhankelijk van een aantal factoren. De factoren die een belangrijk onderdeel zijn van de kosten van een tuinaanleg zijn: de afmeting van de tuin, uw wensen, de complexiteit van het tuinontwerp en de materiaalkeuze.

Wat is uw budget?

Naast de afmeting van uw tuin, uw wensen, de complexiteit van het tuinontwerp en de materiaalkeuze speelt uw tuinbudget ook een rol. Wat is het budget dat u wilt uitgeven aan uw tuin? Met een hoger tuinbudget kunnen de ontwerpers van StukArt Tuinen mogelijk meer van uw tuinwensen verwerken in het tuinontwerp. 

Als wij van te voren uw budget weten, kunnen wij een duidelijke inschatting maken of uw wensen haalbaar zijn of niet. Mocht dit niet mogelijk zijn dan denken wij graag met u mee in creatieve oplossingen om toch uw droomtuin te verwezenlijken binnen uw budget.

Prijsindicatie tuinaanleg

Wilt u een beter beeld krijgen van wat de kosten gaan zijn voor een nieuw tuinontwerp en tuinaanleg? Neem dan even de tijd om onze StukArt Tuin-Check in te vullen. Zo kunnen wij een volledig beeld schetsen van uw tuin en u daarmee van het juiste advies voorzien.

 

Wat gebeurt er bij stukart

Lees meer blogs!

Een sappig groen gazon: de kunst van het op tijd sproeien

Geen categorie

Last van slakken? Zo houdt u uw tuin mooi

Geen categorie

Dit is het beste moment om uw bomen te snoeien

Geen categorie

Dé tuintrends van 2022

Blogs

Belangrijke tips voor tuinonderhoud in maart en april

Blogs

3 verrassende tuinen om u te inspireren

Geen categorie