Boomverzorging

Boomverzorging

Professioneel en opgeleid

Specialisten in boomverzorging

Bomen zijn sfeerbepalend voor uw omgeving en vragen speciale aandacht. StukArt Tuinen heeft speciaal opgeleide werknemers in dienst, zogenaamde European Tree Workers. Dat wil zeggen dat zij de totaalopleiding tot professioneel boomverzorger met succes hebben doorlopen. Zij kunnen dan ook alle vragen beantwoorden en alle werkzaamheden op het gebied van boomverzorging uitvoeren. Wat bedoelen we met alle werkzaamheden op het gebied van boomverzorging:

Boomverzorging nodig?
Laten snoeien of kappen?

Gebruik onderstaand formulier voor uw aanvraag.

Wij adviseren je graag

Advies

Voor een juist advies voor de boom of bomen in uw tuin kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u, door onze jarenlange expertise, voorzien van de juiste informatie over het welzijn van de boom, over de levensverwachting en andere relevante informatie. Indien nodig kunnen wij een extern en onafhankelijk bureau inschakelen die een deskundig advies, een oordeel of rapport kunnen maken over de boom.
Niet elke plek is geschikt voor elke boom, of, niet elke boom is geschikt voor elke plek in bijvoorbeeld de stedelijke omgeving. Bij de keuze voor aanplant van bomen is het totaalplaatje van groot belang. Een boom heeft bovengronds net zoveel ruimte nodig als ondergronds. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de veel voorkomende ziekten en plagen die bomen kunnen bedreigen. Wij beschrijven de herkenning, de gevolgen en, waar mogelijk, de bestrijding. Een goed advies kan van groot belang zijn!