Tuinaanleg

Tuinaanleg

WIJ HELPEN U VERDER

Hoe het werkt

Het ontwerp is definitief, nu moet de realisatie vorm krijgen. Wij maken een duidelijke en heldere begroting welke met u wordt besproken. Na goedkeuring van de begroting en de vaststelling van de materialen kunnen wij beginnen met de aanleg van uw tuin of project. Ons team van vakkundig en goed opgeleide hoveniers zullen uw tuin vervolgens vormgeven. Dit alles onder het scherpe oog van de ontwerper en de uitvoerder. Uw tuin nadert haar voltooiing en zal verrassend zijn, zeker wanneer de hoveniers de beplanting gaan aanplanten. U zult de komende jaren veel tuinplezier beleven!

Onze specialiteiten

Waarvoor u ons kunt benaderen

Hoe wij werken

Reden voor tuinaanleg

U bij uw nieuwbouwwoning een mooi ontwerp heeft laten maken en wilt graag dat wij dat voor u gaan aanleggen.

U voor uw bestaande tuin een nieuw plan/ontwerp heeft laten maken en wilt dat wij dat voor u gaan uitvoeren.

U bent nog niet bekend met alle mogelijkheden en wilt graag professionals inschakelen.

Wij helpen je verder

Hoe het werkt

Wat de reden dan ook mag zijn, wij helpen u graag verder. Wij maken voor elk van bovenstaande mogelijkheden een vrijblijvende begroting van de kosten. Deze begroting wordt met u besproken en waar nodig aangepast aan de specifieke wensen. Als de begroting kloppend is met uw budget gaan wij graag voor u aan de slag!

Alles onder één dak!

StukArt Tuinen heeft voor u zowel zakelijk als particulier alles m.b.t. de tuinaanleg onder één dak. Wij adviseren, ontwerpen en leggen projecten/tuinen aan. Tevens zorgen wij voor alle contacten, de planning, (eventuele) vergunningen en de administratie hiervan. Zo heeft u altijd maar één partij waarmee u contact heeft! Dit is wel zo prettig!

Wij houden overal rekening mee

Totaaloplossing

De adviseur, eventueel de ontwerper en de uitvoerder nemen het gehele plan en de begroting door en wij houden u op de hoogte houden van de planning. De aanleg van uw tuin kan beginnen. Ons team van vakkundige en professionele hoveniers zullen uw tuin vormgeven in nauw overleg met uitvoerder en adviseur. Netjes, verzorgd en kwalitatief goed werk geven u het gevoel een juiste beslissing te hebben genomen. Uw tuin is aangelegd en is een hele verandering en in veel gevallen horen wij ook “verrassend”. Het aanbrengen van de beplanting is altijd iets waar wij als hoveniers en de klanten erg naar uitkijken en maakt het geheel af. Uiteindelijk is het doel dat u de komende jaren veel tuinplezier kunt beleven.