Tuinabonnementen

Tuinabonnementen

Uw tuinwerkzaamheden op het juiste moment gedaan

Elke tuin verdient de nodige aandacht. Of het nu gaat om een tuin vol met beplanting of een onderhoudsarme tuin. Elke tuin heeft onderhoud nodig. U wilt op ieder moment van uw tuin genieten. Dit kan door de tuin goed te onderhouden. En dit regelen wij graag voor u!

Elke week
Wij verzorgen wekelijks uw tuin en nemen u al het werk uit handen, dit biedt u de zekerheid dat de tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet.
Elke maand + gras
Wij verzorgen, elke maand, de benodigde werkzaamheden in uw tuin.
Elke maand
Wij verzorgen, elke maand, de benodigde werkzaamheden in uw tuin.
Elk kwartaal
Wij verzorgen, vier keer per jaar, de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U kunt zelf het reguliere en ‘eenvoudige’ werk uitvoeren.
Voor en najaar
Wij verzorgen, tweemaal per jaar, in het voor- en najaar, de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U kunt zelf het reguliere en ‘eenvoudige’ werk uitvoeren.
Op afroep
Wij verzorgen, op afroep, de benodigde werkzaamheden in uw tuin, bijvoorbeeld als het u aan tijd ontbreekt, tijdens vakanties of als er vakkundige hulp noodzakelijk is.

Volledig aanpasbaar

Uiteraard kunnen wij bovenstaande abonnementsvormen geheel naar uw wensen aanpassen en zullen alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd. Op onze uitvoerende werkzaamheden wordt garantie gegeven.

Heeft u interesse in een StukArt Tuinen-abonnement? Vraag deze dan direct online aan (zie hierboven) of maak een afspraak en kom bij ons langs. Na een bezoek aan de tuin zullen wij dan een vrijblijvende offerte voor u uitwerken.

Meer informatie?