Tuinontwerp

Tuinontwerp

Het begint met een goed ontwerp

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin! Daar besteden we dan ook graag, samen met u tijd aan. Zo brengen we uw ideeën en wensen in kaart en voegen we daar onze passie en kennis aan toe. Ook houden we altijd rekening met het karakter van uw woning tijdens het ontwerpproces. Of het nu, minimalistisch, modern, eigentijds, romantisch klassiek, oosters, natuurlijk of landschappelijk is, wij brengen uw ideeën tot leven.
Naast het ontwerpen van uw tuin kunnen wij ook een passend beplantingsplan maken. Dit is van belang omdat er duizenden soorten beplanting zijn en we natuurlijk precies de door u gewenste sfeer willen neerzetten. Bij een beplantingsplan houden we o.a. rekening met de seizoenen, de jaren, en met onderhoud(svriendelijkheid). We zorgen er dan ook voor dat de beplanting goed aansluit op het ontwerp van uw tuin. Zo wordt het een geheel en ontwerpen we samen een tuin waar u nog jarenlang plezier van hebt.

StukArt Tuinen maakt doordachte, passende en fraaie tuinontwerpen

StukArt heeft eigen specialisten in dienst

Wij huren dus geen externe krachten in. Een van deze ontwerpers is Ramon. Hij maakt na een gesprek met u een volledig 3d ontwerp van uw tuin. Wanneer u vervolgens bij ons op de koffie komt presenteren wij uw 3d ontwerp met bijbehorende materialen (steen, houtsoort etc) en kleurstalen. Zo komt uw tuin al letterlijk tot leven in onze presentatieruimte.

Hoe wij werken

Onze particuliere diensten

Group 247
Tuinontwerp
Group (2)
Tuinonderhoud
Group (3)
Tuinabonnementen