Tuinonderhoud Amstelveen

Tuinonderhoud Amstelveen

Tuinonderhoud Amstelveen

Heeft u een prachtige tuin maar heeft u geen idee waar u moet beginnen met het onderhouden van deze tuin? Wij, van StukArt Tuinen uit Nieuw-Vennep, helpen u hier graag bij. 

StukArt Tuinen heeft in de loop der jaren de nodige kennis, kunde en ervaring opgedaan wat betreft tuinonderhoud. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om voor u het tuinonderhoud te verzorgen, volledig naar uw wensen en behoeften. Het tuinonderhoud kan op incidentele basis worden uitgevoerd of op regelmatige basis met het StukArt Tuin-abonnement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent tuinonderhoud in de regio Amstelveen? Neem dan een kijkje op onze pagina Tuinonderhoud om exact te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij staan u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud in Amstelveen met u te bespreken. U kunt een afspraak maken met een adviseur van StukArt Tuinen. Samen met u gaan wij dan de verschillende mogelijkheden bekijken. U kunt ons telefonisch bereiken via: 023 – 561 20 79. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@stukart.nl.

Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakt tuinontwerp maken!

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de onderstaande pagina’s:

Waar wij specialisten in zijn

Werken bij StukArt?