Groenvoorziening Amstelveen

Groenvoorziening Amstelveen

Groenvoorziening Amstelveen

Zoekt u vooral niet verder als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner voor groenvoorziening in de regio Amstelveen. U hebt namelijk de ideale hovenier gevonden in StukArt Tuinen uit Nieuw-Vennep.

Wij zijn namelijk uitstekend in staat om op vakkundige wijze uw (bedrijfs-)tuin te verzorgen en te onderhouden zodat u nog lang kunt genieten van uw prachtige tuin. Voor particulieren bieden wij de mogelijkheid een abonnement te nemen op tuinonderhoud. Wanneer u kiest voor een abonnement verzorgen wij op geregelde basis de groenvoorziening afgestemd op uw tuin in de regio Amstelveen. Voor het onderhouden van groenvoorziening van bedrijven in de regio Amstelveen voorzien wij u graag van een offerte waarin wij u een aanbod doen op basis van de frequentie en werkzaamheden voor het onderhouden van de tuin.

Bekijkt u op uw gemak eens de pagina´s weergegeven bovenin in het menu, waar wij u graag verder informeren over onze werkzaamheden.

Indien u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken wat betreft groenvoorziening in Hoofddorp staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 023 – 561 20 79 of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@stukart.nl.

Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakt tuinontwerp maken!

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de onderstaande pagina’s:

Waar wij specialisten in zijn

Werken bij StukArt?