Hovenier Amstelveen

Hovenier Amstelveen

Hovenier Amstelveen

Zoekt u een hovenier in de regio Amstelveen? StukArt Tuinen uit Nieuw-Vennep is een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een creatief tuinontwerp, deskundig tuinadvies en vakkundige aanleg van tuinen. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud. 

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde en bovendien de beste gereedschappen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden in de regio Amstelveen. Zo kunnen wij u eenmalig van dienst zijn, maar bieden wij u ook graag de mogelijkheid dat wij u tuin op regelmatige basis onderhouden. U kunt dan gebruik maken van een StukArt-Tuinabonnement.

Bekijkt u op uw gemak eens de pagina´s weergegeven bovenaan in het menu waar wij u graag nader informeren over onze werkzaamheden als hovenier in onder andere de regio Amstelveen.

Indien u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken wat betreft hovenierswerkzaamheden in Amstelveen staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 023 – 561 20 79 of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@stukart.nl.

Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakt tuinontwerp maken!

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de onderstaande pagina’s:

Waar wij specialisten in zijn

Werken bij StukArt?