Tuinonderhoud Amsterdam

Tuinonderhoud Amsterdam

Tuinonderhoud Amsterdam

U beschikt over een schitterende tuin maar helaas niet over de bijbehorende groene vingers of genoeg tijd? Dan hebben wij goed nieuws voor u, u kunt uw tuinonderhoud in de regio Amsterdam perfect uitbesteden aan StukArt Tuinen uit Nieuw-Vennep.

Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde zijn wij uitstekend in staat voor u het tuinonderhoud te verzorgen. Dit kan op incidentele basis plaatsvinden maar ook op geregelde basis wanneer u kiest voor een StukArt Tuin-abonnement. Uiteraard wordt de frequentie en inhoud van het tuinonderhoud in overleg met u bepaald.

Voor nadere informatie over onder andere mogelijkheden voor tuinonderhoud in de regio Amsterdam en de mogelijkheid van een StukArt Tuin-abonnement verwijzen wij u naar het menu bovenaan.

Natuurlijk staan wij voor u klaar om de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud in Amsterdam met u te bespreken. U kunt een afspraak maken met een adviseur van StukArt Tuinen. Samen met u gaan wij dan de verschillende mogelijkheden bekijken. U kunt ons telefonisch bereiken via: 023 – 561 20 79. Ook per e-mail zijn wij bereikbaar. Ons e-mailadres is: info@stukart.nl.

Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakt tuinontwerp maken!

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de onderstaande pagina’s:

Waar wij specialisten in zijn

Werken bij StukArt?