Hovenier Amsterdam

Hovenier Amsterdam

Hovenier Amstelveen

Indien u zoekt naar een hovenier in de buurt van Amsterdam, zit u goed bij StukArt Tuinen uit Nieuw-Vennep. Wij beschikken over een jarenlange ervaring, kennis en kunde en bovendien liefde voor tuinen, waardoor wij u uitstekend kunnen voorzien van een ontwerp voor uw tuin, het compleet aanleggen van de tuin en bovendien het (op regelmatige basis) onderhouden van de tuin. Bovendien kunt u bij ons zowel als particulier als bedrijf terecht.

Wanneer u kiest voor StukArt als hovenier in de regio Amsterdam, dan weet u dat u kiest voor kwaliteit. Daarnaast maken wij u er bovendien graag op attent dat wij als service u ook van dienst kunnen zijn voor de binnen beplanting en het onderhoud.

Wij houden u niet langer op, op de pagina´s weergegeven bovenin het menu informeren wij u graag nader over onze werkzaamheden, zodat u zelf kunt ervaren dat u met StukArt Tuinen uit Hoofddorp te maken heeft met de beste hovenier in de regio Amsterdam.

Indien u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken wat betreft hovenierswerkzaamheden in Amstelveen staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 023 – 561 20 79 of stuurt u een e-mail met uw vraag naar: info@stukart.nl.

Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakt tuinontwerp maken!

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de onderstaande pagina’s:

Waar wij specialisten in zijn

Werken bij StukArt?