Van ontwerp tot aanleg

Een zakelijke tuin

Groen in en om het kantoor doet goed! Wist je dat ‘groene beplanting’ een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van uw medewerkers en bezoekers heeft? Dit vertaalt zich naar verbeterd concentratievermogen, stressreductie en een hogere productiviteit.

De zakelijke tuin is in feite een verlening van je organisatie en cultuur. Net als het pand waarin je zit, is het ook direct je visitekaartje. Dit is het eerste wat bezoekers zien en de plek waar medewerkers kunnen ontspannen of overleggen en veelal ook op uit kijken. Los van stress reductie en de verhoogde productiviteit toont recent onderzoek aan dat toegang tot en zicht op een buitentuin positief bijdraagt aan het werkgeluk. Dit is in de huidige arbeidsmarkt belangrijker dan ooit.

Wij helpen organisaties met hun zakelijke tuin van ontwerp tot aanleg.
Daarin houden we rekening met de beoogde uitstraling, praktische toepassingen en specifieke wensen. Denk hierbij aan onderhoudsvriendelijke beplanting, lunch mogelijkheden en duurzaamheids toepassingen. 

Benieuwd naar het gehele proces?

Wij helpen je graag op weg.

Het begint met een goed ontwerp

Ontwerp

Een goed tuinontwerp is de basis van uw bedrijfstuin! Daar besteden we dan ook graag, samen met u tijd aan. Zo brengen we uw ideeën en wensen in kaart en voegen we daar onze passie en kennis aan toe. Ook houden we altijd rekening met het karakter van uw bedrijf tijdens het ontwerpproces. Of het nu een tuin om te vergaderen, lunchen of als ontvangst is, wij brengen uw ideeën samen tot een ontwerp. Naast het ontwerpen van de bedrijfstuin kunnen wij ook een passend beplantingsplan maken. Dit is van belang omdat er duizenden soorten beplanting zijn en we natuurlijk precies de door u gewenste sfeer willen neerzetten. Bij een beplantingsplan houden we o.a. rekening met de seizoenen, de jaren, en met onderhoud(svriendelijkheid). We zorgen er dan ook voor dat de beplanting goed aansluit op het ontwerp van uw bedrijfstuin. Zo wordt het een geheel en ontwerpen we samen een tuin waar uw bedrijf nog jarenlang plezier van heeft.

Complete ontzorging

Onderhoud

Een tuin leeft, groeit en bloeit. Dat betekent dat uw bedrijfstuin onderhoud nodig heeft. Indien uw bedrijfstuin er niet helemaal netjes bij ligt, dan is de kans aanwezig dat voorbijgangers of klanten onbewust een negatief beeld creëren van uw onderneming.

Het gewenste resultaat behouden of bereiken vraagt om periodieke uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Wij begrijpen dat hier niet uw prioriteit ligt. Daarom staat onze vaste team van onderhoudshoveniers voor u klaar om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij kiezen daarbij altijd voor een vast team zodat u de ‘bekende’ gezichten ziet. 

Wij kunnen in overleg een onderhoudsplanning opstellen waarbij we u zo veel mogelijk ontzorgen. Dit doen wij volledig op maat.

Productiviteit, sfeer en luchtkwaliteit

De 'kantoortuin'

Binnenbeplanting kan een grote rol spelen in de beleving van een binnenruimte. Binnenbeplanting kan voor meer sfeer in de werkomgeving zorgen en voegt kleur toe aan de ruimte. Naast het creëren van sfeer, draagt de binnenbeplanting ook bij aan een betere luchtkwaliteit, gezondheid en het verbeteren van prestaties.

StukArt Tuinen is door de combinatie van ontwerp en aanleg dé specialist die de binnenbeplanting voor uw bedrijf van A tot Z kan regelen.

Creëer een groene omgeving binnen uw organisatie. Ga voor een gezond binnenklimaat en een prettige werkomgeving. 

Volledige ontzorging.

Solliciteer direct

Wil jij werkzaam zijn bij één van de grotere namen binnen de branche?
Aan de slag binnen een gezellig en goed team? Solliciteer dan direct!
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*